Ndjenja com dating com

me vëllezërit Arthur, Jim, Paul, Robert, Tracey, Michelle, Debbie (vdiq në 2003 në moshën 43), dhe Donnie.Nëna e Wahlberg, Alma Elaine (Donnelly), ishtë punonjëse banke dhe ndihmës-infermiere, dhe babai i Wahlberg, Donald Edward Wahlberg, punonte si shofer korrier.Është shumë më e thjeshtë për t’i kuptuar ato psikologjikisht sesa meshkujt". Pse ne gratë themi se formimi i marrëdhënieve të thella përmes miqësive janë bazë e dashurisë?Personalisht besoj se lidhja emocionale dhe tërheqja fizike janë të lidhura me njëra-tjetrën, prandaj djemtë kanë tendencë për t’u bërë të këndshëm në sytë tanë. "Gratë inkurajohen të jenë emocionalisht të afërta me njera-tjetrën."-shpjegoi profesori i psikologjisë Elizabeth Morgan për You Ky studim tregon se preferencat seksuale të grave priren të jenë vendosur në një zonë gri.Në fakt, hulumtuesit e këtij univesiteti kanë zbulur se në një grup femrash heteroseksuale, 60 përqind e tyre kishin tërheqje fizike me gra të tjera, 45 përqind e tyre kishin pasur një marrëdhënie fizike me një grua në të kaluarën, dhe 50 përqind kishin fantazi rreth gjinisë së njëjtë. Ndonjëherë e kam kapur veten duke i ngulur sytë një gruaje të bukur në një dyqan ushqimesh dhe pyes veten në lidhje me seksualitetin tim dhe them: “Jam çmendur fare, po pëlqej një grua! Nuk jam e sigurt, por jam e tërhequr shumë nga bukuria e grave të tjera.

Por tërheqja që një grua ka për një grua tjetër a e bën atë biseksuale?

“Jo tamam ashtu.”-thotë Lisa Diamond nga Universiteti i Utah.

Seksi është i mirë për sistemin kardiovaskular dhe kontakti me lëkurën e dikujt tjetër, e liron tek ju oksitinën – hormonin që iu bën të lumtur. Për t’i përjetuar këto ndjenja të mira është e vështirë, sidomos kur ju dhe partneri punoni dhe keni shumë obligime.

) – i biri i Zeusit, zotit suprem dhe dashnores së tij Semelës, zoti i verës dhe i vreshtarisë.

Gjoja ka lindur në Tebë, mirëpo vendi i tij i lindjes është konsideruar Nakososi, Kreta, Elisa, Teosi dhe Eleuteri, Çështja e origjinës së Dionisit, marrë në përgjithësi, është mjaft e ndërlikuar.

403

Leave a Reply